Izdavanje, namešten dvoiposoban stan, iza Nove pijace, Kruševac

 Zakup / / 48 pregleda

€350.00

Agencija za nekretnine Maksimović izdaje namešten dvoiposoban stan od 65m² iza Nove pijace, u zgradi novije gradnje, na drugom spratu. Stan ima centralno grejanje.

Raspored prostorija:

  • Dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom
  • Dve spavaće sobe
  • Hodnik
  • Kupatilo
  • Terasa

Mesečni zakup je 350 €. Obavezan depozit u visini jedne kirije 350 € i agencijski troškovi pola prve kirije, jednokratno (175 €). U cenu je uračunato parking mesto.


Agencijsku proviziju plaća zakupac, 50% od prve mesečne kirije.

Pre početka razgledanja nekretnina, potrebno je da od klijenata pribavimo fotokopiju lične karte. Ovaj korak je u skladu sa Zakonom o sprečavanju pranja novca i finansiranju terorizma (Član 7. i Član 17. stav 6) i predstavlja važan deo naših napora da obezbedimo sigurnost i legalnost transakcije. Vaše razumevanje i saradnja u ovom procesu su ključni za uspešno izbegavanje bilo kakvih pravnih posledica koje bi mogle proisteći iz nepoštovanja ovih zakonskih odredbi.

Dodatno, u skladu sa Zakonom o posredovanju, obavezujemo se na zaključivanje Ugovora o posredovanju sa svim našim klijentima. Ovo osigurava transparentnost, sigurnost i profesionalnost u svakom koraku vaše kupovine.

Za zakazivanje razgledanja i sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte već danas:

Telefon: 037/31-00-838 (takođe dostupni putem Vibera i WhatsAppa)
Mobilni: 060/30-900-40, 063/18-66-213
E-mail: [email protected]

Agencija za nekretnine Maksimović je zvanično registrovana u registru posrednika pod brojem 1376, što potvrđuje našu posvećenost i obavezu prema najvišim standardima profesionalnosti i etike u poslovanju.

  • Listing ID: 2421
  • Lokacija: iza Nove pijace, Kruševac